Sarja Normaalille Iholle

Blossom

Kun teini-ikäisten ihottumat ovat ohi, ihmisen hormonaalinen tausta on vakiintunut ja ikääntymisestä johtuvia ongelmia ei vielä ole, nuori nainen voi nauttia nuoruuden ja kauneuden kaudesta.

Jopa nuori kaunis ja normaali iho tarvitsee hoitoa ja suojaa päivittäin.

Kun talirauhasten toiminta normalisoituu, normaaliin kauniiseen, terveeseen ja ehjään ihoon, joka ei ole kuivumiseen taipuva, kohdistuvat ympäristön negatiiviset vaikutukset ja stressit.

Näiden ja muiden stressiä aiheuttavien tekijöiden vaikutuksesta iho tulee himmeäksi, herkäksi, sen suojelumekanismi heikkenee, voi ilmestyä ihottumia, ihon uudistusprosessi ja kollageeniin tuotanto hidastuvat. Blossom on uudentyyppinen ammattikosmetiikka, jossa on tasapainoinen yhdistelmä biologisesti aktiivisia aineita, jotka tarvitaan normaalin ihon päivittäiseen hoitoon. Pehmeät rasvattomat voiteet, joilla on pehmeä tuoksu, on tarkoitettu tehokkaaseen kosteutukseen, ihon suojaamiseen vapailta radikaaleilta ja UV-säteilyltä. 

Tuotteet

Blossom on uudentyyppinen ammattikosmetiikka, jossa on tasapainoinen yhdistelmä biologisesti aktiivisia aineita, jotka tarvitaan normaalin ihon päivittäiseen hoitoon.