Kuka olemme

Meillä on ilo esitellä teille Renew- kauneushoitolan käyttöön tarkoitettu ammatillinen kosmetiikka Israelista.

Vuonna 2021 sen maahantuoni Suomeen päättyy.

Laboratorion henkilökunta koostuu hyvin ammattimaisista asiantuntijoista, jotka vastaavan koulutuksen lisäksi omaavat usean vuoden työkokemuksen Israelin johtavissa kosmetiikkayrityksissä.

Seuraamme huolellisesti kosmetologian kehitystrendejä, uusimpia kehiteltyjä aktiivisia ainesosia ja reseptejä, osallistumme kansainvälisiin messuihin, alan konferensseihin ja seminaareihin.

Renew tekee aktiivista yhteistyötä johtavien kosmetiikan luonnon raaka-aineen valmistajien kanssa. 

Yhteistyökumppaniemme joukossa ovat yhtiöt Alban Muller International ja Gattefose (Ranska), Nikkol (Japani), Pentapharm Ltd. (Sveitsi), Lipotec (Espanja). Osa resepteistämme on kehitelty yllämainittujen yhtiöiden asiantuntijoiden tuella.

Teorian ja käytännön luonnollinen yhteys on tuotteidemme menestyksen tae. Ylläpidämme hyviä liikeyhteyksiä johtaviin israelilaisiin kosmetologeihin ja ihotautilääkäreihin. Tuotteiden kehittelyssä huomioimme heidän kriittisiä kommenttejaan ja toivomuksiaan. Teemme aktiivista yhteistyötä Bar-Ilanin yliopiston kemian tiedekunnan ja biokemian laitoksen kanssa.

Visiomme

Tuotteemme eivät ole lääkkeitä, emme yritä korvata niillä hyvin tunnettuja ja tehokkaita lääkevalmisteita. Tavoitteemme on kosmeettisten tuotteiden tarjoaminen, jotka sopivat erinomaisesti sekä niille ihmisille, joilla on normaali iho, että niille ihmisille, joilla on erilaisia ihotauteja (seborrea, akne, couperosa, ihotulehdukset jne.).

Laadunvalvonta

Ennen kuin suosittelemme tuotteitamme käyttöön (voiteet, naamiot, kuorintavoiteet, kasvovedet), suoritamme niiden huolellisen tarkastuksen ulkopuolisilla eksperteillä ja joissakin tapauksissa myös tarkastuksen isoissa lääketieteellisissä keskuksissa, kuten Tel Avivin Ihon tutkimuskeskuksessa (The Institute For Skin Research, Ltd.). Vasta tuotteen todellisten ominaisuuksien (auringonsuojakerroin, pigmentaation poistokyky, sopivuus allergisille ihmisille jne.) määrittelyn jälkeen tarjoamme tuotteitamme käyttöön.

Israelin Terveysministeriö valvoo jatkuvasti laboratorion toimintaa. Kaikilla valmistettavilla tuotteilla on tarvittavia Israelin Terveysministeriön myöntämiä sertifikaatteja ja lupia ja tuotteet ovat kansainvälisten laatustandardien mukaisia.

Ennen uusien tuotteiden valmistusta ne kaikki käyvät laatutarkastuksessa tutkimuslaboratorioissa Aminolab ja Bio-Science Technology (BST).

Renew tilaa tuotteet 4 eri israelilaisessa tehtaassa – niissä kaikissa on otettu käyttöön monivaiheinen tuotannon laadunvalvonta.

Uskomme, että kosmetiikkatuotteen tehokkuuden lisäksi sen oston pitää aiheuttaa myös esteettistä tyytyväisyyttä. Kiinnitämme paljon huomiota tuotteidemme ulkonäköön, teemme aktiivista yhteistyötä Israelin johtavien pakkaussuunnittelijoiden kanssa.

Ainesosat

Kosmetiikkatuotteiden menestyksen tae on niiden oikea käyttö. Siksi esitämme yksityiskohtaisen selittelyn kaikista tuotteiden ainesosista ja suosituksia niiden käytöstä. Monien tuotteiden erikoispiirteenä on niiden nopea efekti.

Tuotteidemme aktiivisia aineisosia ovat sekä uudenaikaisen bioteknologian tuotteet (hyaluronihappo ja kojihappo), että hyvin tunnetut ja useita vuosia hyvin toimineet lääkeyrttien luonnonuutteet (suopayrtti, kamomilla, salvia, taikapähkinä, hevoskastanja jne.), sekä luonnonöljyt (kehäkukkaöljy, kurjenpolvien öljy, kaarnamyrttiöljy, makea manteliöljy, laventeliöljy, timjamiöljy, hasselpähkinäöljy yms.).

Merkittävä osa laboratorion tuotteista on tarkoitettu ammatillisten kosmetologien käyttöön. 

Yksi tehokkaimmista Renew — kosmetiikkalinjoista sisältää muutaman tuotesarjan ihon hoitamiseen ja ihon puutteiden korjaamiseen.


Kiinnitämme paljon huomiota niiden kosmetologien kouluttamiseen, jotka alkavat käyttää kosmetiikkatuotteitamme työssään, sekä tiedotustuen ja neuvontatuen antamiseen kosmetologeille, jotka käyttävät jo RENEW — kosmetiikkalinjaa työssään. Seminaarit, työpajat ja teemakurssit auttavat kosmetologeja oppimaan tuotteiden käyttömenetelmiä ja erilaisten kosmeettisien ongelmien ratkaisutapoja.