• Irina S

Renew blogi alkaa nyt!

Päivitetty: 7. loka 2018


Tästä lähtien Suomen Renew virallisella facebook-sivulla julkaistaan johtavan Renew-kosmetologin Aleksandra Lukoshinan neuvoja. Jotkut ovat jo tutustuneet häneen seminaariemme aikana.


Renew kosmetologi
Kouluttaja Aleksandra Lukoshina

Tausta


Aleksandra suoritti lääketieteellisen tutkinnon vuonna 2013, mutta on toiminut kosmetologina jo vuodesta 2010 alkaen. Jo silloin Aleksandra tajusi, että kosmetologia ja esteettinen lääketiede on hänen kutsumuksensa. Muutamassa vuodessa A.Lukoshina pystyi pääsemään ison kauneusklinikan johtavan kosmetologin virkaan, ja vuonna 2015 hänestä tuli oman kauneushoitolan johtaja Pietarissa.Aleksandran hyllyllä on aina usean kosmetiikkasarjan tuotteita, mutta Renew-tuotteet ovat kunniapaikalla.

Miksi Renew?


”Korkealaatuisten ja luonnollisten ainesosien, sekä niiden järkevän suhteen ansiosta Renew-tuotteet ovat tehokkaita. Kun tutustuin ensimmäisen kerran tähän israelilaiseen kosmetiikkasarjaan, ymmärsin, että olen löytänyt kultaisen keskitien hinnan ja laadun välillä”, Aleksandra kertoo.

Aleksandra Lukoshina on käynyt puolen vuoden koulutuksen Israelissa ja voi kertoa Renew-merkkisten kosmeettisten tuotteiden koko luomisen prosessista – ainesosien valinnasta alkaen lopputuloksen saantiin saakka, minkä ansiosta syntyy erinomainen tuote tyylikkäässä pakkauksessa. Seminaarien aikana kerromme paljon Renew-tuotteiden käytön pikkutempuista ja salaisuuksista.


Aleksandra edelleen parantaa kosmetologin taitojaan. Hän jatkuvasti käy täydennyskoulutuksen kurssilla opiskelemassa uusimpia injektiomenetelmiä (plasmalifting,mesoterapia, biorevitalisaatio, plasmageeli), sekä osallistuu aktiivisesti uusien Renew merkkisten kosmetiikkatuotteiden työstämiseen.

Odottakaa useita hyödyllisiä ja kiinnostavia artikkeleita erinomaiselta kosmetologiltamme Aleksandra Lukoshinalta!


#renewsuomi #renewihonhoito #renewkosmetologi #ammattisarjarenew #beautyblogrenew

25 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki