• Irina S

Teini-ihon hoito

Päivitetty: 7. loka 2018


Nuoret pojat ja tytöt eivät huolehdi ihosta ollenkaan tai päinvastoin alkavat käyttää liikaa kosmetiikkaa. Siksi on erittäin tärkeä löytää kultaisen keskitien ja olla menemättä äärimmäisyyksiin.

Renew Suomi blog
Jopa puhdas nuori iho täytyy pestä 2 kertaa päivässä


Harhakuva ihonhoidosta


Useimmissa tapauksissa iho ei tosiaan vaadi erityistä hoitoa ja tuntuu siltä, että se pysyy aina niin nuorena ja kauniina. Valitettavasti tämä ei ole niin, ja ainakin minimaalinen hoito on tarpeellinen.


On riittävää, jos käytössäsi on:

  • puhdistusaine (esimerkiksi, universaalinen puhdistusgeeli Renew Cleanser for Dry and Normal Skin)

  • kasvovesi (Renew Hydrofresh Lotion)

  • ja kosteuttaja (esimerkiksi, hyaluronitipat Renew Dew Drops + HA).



"Täytyy peseytyä 2 kertaa päivässä käyttäen puhdistusainetta ja kosteuttaa ihoa voiteella kerran päivässä aamulla", - muistuttaa Aleksandra.


Joillakin nuorilla kosteuttavan voiteen käytön jälkeen voi syntyä tunne, että talineritys on lisääntynyt, iho tuli kiiltäväksi ja huokoset ovat tukkeutuneet. Tämä koskee erityisesti nuoria miehiä. Silloin on parempi vaihtaa kosteuttava voide seborreaa säätelevään voiteeseen tai rasvaiselle iholle tarkoitettuun voiteeseen (esimerkiksi, Renew Moisturizing Cream for Oily and Combined Skin Oil Free).


Puhuen lisähoidosta ei kannata laiminlyödä ihon puhdistusta kosmetologilla ja kevyttä kuorintaa kotona kerran 2 viikossa.


#renewsuomi #renewihonhoito #renewsuomiblogi #rasvaineniho #ongelmaiho #beautyblogrenew




22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki