• Irina S

Ihonhoito yli 30-vuotiaille naisille

Päivitetty: 7. loka 2018


Kun nainen on yli 30-vuotias, hänen ihossaan tapahtuu merkittäviä muutoksia. Ilmenee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä – ryppyjä, pigmentaatiota, ihon kiinteys ja turgor vähenevät, aineenvaihdunta hidastuu. Näiden ilmiöiden minimoimiseksi pitää ennen kaikkea valita sopivat ihonhoitotuotteet.

Renew Suomi blog
On parempi aina valita ammattisarjan ihonhoitotuotteita


Jokaisella naisella pitää olla seuraavia tuotteita:


1. Oikea puhdistusaine. Riippuen ihotyypistä se voi olla maito, vaahto tai geeli. Ei suositella saippuaa, koska se tekee jopa rasvaisen ihon kuivaksi. Pitää kiinnittää huomiota tuotteiden koostumukseen. Kuivalle tai normaalille iholle sopivat kehäkukkaa, kamomillaa tai salviaa sisältävät tuotteet (esimerkiksi, MOISTURIZING CLEANSER tai CLEANSER FOR DRY and NORMAL SKIN). Jos Sinulla on rasvainen tai sekaiho, geelin ei saa sisältää alkoholia, ja sen pitää sisältää eteerisiä öljyjä tai happoja (esim. CLEANSING GEL).2. Kunnon kasvovesi. Kasvovedet ja kosteusemulsiot ovat korvaamattomia päivän aikana, kun ihosi kärsii saastuneesta ympäristöstä, pölystä ja liiallisesta talinerityksestä. Lisäksi niitä käytetään ihon pH-tason tasapainottamiseen pesun jälkeen. On mukava, kun korvaat kosteusemulsion termaalivedellä. Kesäaikana tämä aine on korvaamaton (esimerkiksi, HYDROFRESH LOTION).


3. Kosteutus- tai suojavoide. Vuodenajasta ja vuorokauden ajasta riippuen iho tarvitsee erilaista hoitoa. Suositellaan, että syksyllä ja talvella käytät suojavoidetta, mikä tarkoittaa ravitsevaa täyteläistä päivävoidetta ennen kuin menet ulos ja kosteutusvoidetta yöksi. Kesällä toimitaan päinvastoin. Yöksi voide pitää levittää kasvoille vähintään 40 minuuttia ennen nukkumaan menoa, jotta välttäisin aamuturvotusta. Lisäksi ei kannata juoda paljon nestettä yöksi (voit juoda enintään kupin teetä, mehua, kivennäisvettä viimeistään 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa). Minkä tahansa päivävoiteen pitää sisältää SPF-suojan. Kuiva iho tarvitsee A,C, E-vitamiineja sisältävän voiteen, koska ne ovat parhaita suojaavia antioksidantteja (esimerkiksi, MOISTURIZING CREAM VITAMIN, SPF-25). Jos haluat poistaa ihon ärsytyksen ja kutinan, valitsee F-vitamiinia sisältävän voiteen. Suojavoiteen täytyy edistää kollageenin tuotantoa, vahvistaa lipidikerrosta, tasoittaa pieniä ryppyjä ja parantaa ihon väriä (esimerkiksi, ANTIWRINKLE CREAM)." Voiteen lisäksi saat paljon apua seerumista, jota levitetään voiteen alle. Se sisältää biologisesti aktiivisia aineita, ja niiden pitoisuus on vahvempi", - muistuttaa Aleksandra.


4. Sopiva silmänympärysvoide. Tietenkään ei saa unohtaa silmänympärysihoa. Se on erittäin herkkä ja altis negatiivisille tekijöille. Siksi suositellaan, että löydät Sinulle sopivan silmänympärysseerumin tai silmänympärysvoiteen. Viime aikoina silmänympärysgeeleillä on ollut paljon kysyntää, koska niiden rakenne on hyvin kevyt ja samalla ne varmistavat lymfakiertoa parantavan ja kiinteyttävän vaikutuksen (esimerkiksi, EYE COMPLEX GEL).


Renew silmänympärysvoiteet iän mukaan


Hoitaessasi kasvoja älä unohda hoitaa kaulan ihoa. Se tarvitsee samanlaisen hoidon kuin kasvotkin. Lisäksi tee harjoituksia kerran viikossa: seiso peilin edessä, jännitä kaulan lihaksia, vedä pää ylös, rentoudu. Toista 10 kertaa.

Elämäntapasi ja ravitsemustapasi ovat hyvin tärkeitä. Lisää persilja, sellerimehua, tuoretta kaalia ruokavalioosi. Kannattaa myös käyttää kontrasti pesua tai hieroa ihoa jääkuutiolla.

Tärkeintä on muistaa, että nainen on kaunis minkä ikäisenä tahansa. Kauneutesi piilee sisimmässäsi!


P.S. Puhuen lisähoidosta ei kannata laiminlyödä kasvojen hierontaa kosmetologilla.


#renewsuomi #renewihonhoito #beautyblogrenew #oikeaihonhoito #ihonhoitotuotteet
267 katselukertaa0 kommenttia