• Irina S

Ihonhoito yli 40-vuotiaille naisille

Päivitetty: 7. loka 2018


Ihonhoito 40-vuotiaana ei ole vain keskustelun aihe, se on ohje toimenpiteisiin. On hyvin tärkeää tässä iässä valita oikean ammattisarjan kotihoitoon sekä käydä säännöllisesti kosmetologin vastaanotolla. Se auttaa säilyttämään nuoruutta ja ihon kuntoa!

Renew Suomi blog
Paras tapa säilyttää ihon nuoruutta - valita oikean ammattisarjan kotikäyttöön


Kiinnitä huomiota myös seuraviin tekijöihin, jotka vaikuttavat haitallisesti sinun ihoosi:

1. RUOKA. Syöt liian paljon rasvaista ruokaa, säilykkeitä, savustettua lihaa, roskaruokaa ja puolivalmisteita. 2. STRESSI. Elämässäsi on paljon stressitilanteita, tunnet itsensä usein masentuneena, olet emotionaalisesti yliherkkä, 3. JUOMAT. Juot suuria määriä kahvia, alkoholia, tupakoit usein; 4. UNI. Et nukku kunnolla öisin; 5. AURINKO. Käyt usein suorassa auringonvalossa ilman suojaa.


Ne täytyy rajoittaa tai poistaa sinun elämästäsi!


Huomaat varmasti seuraavia iän muutoksia kuten pienia juonteita, kukonaskeleet silmien ympärillä, ihon kuivuminen, hammentunut ihon väri, kasvosi voivat näyttää väsyneiltä, verisuonten "tähtiä" ja pigmentaatiota. Kaikki nämä muutokset voidaan minimoida oikealla kotihoidolla.


Keskity seuraaviin seikkoihin:

1. Kosmetiikan ainesosissa pitäisi olla luonnollisiä öljyjä, vitamiineja, hyaluronihappo, kollageeni, ja näiden aineiden pitoisuus on johdettava listaa! Täydentää päivähoito monivitamiiniseerumilla Multivitamin serum ja hylauroniseerumilla Dew Drops + HA (Suomen kosmetologien yhdistyksen, Lajinsa paras 2018-kilpailun osallistuja)

2. Jokaisen naisen yöpöydällä on oltava ammatillinen yö- ja päivävoide. Toisessa on enemmän vitamiineja ja reilusti ainesosia (esim. Tehokas yövoide Night Active Cream), toisella on kevyempi rakenne ja enemmän komponentteja, jotka kosteuttavat ihoa ja suojavat auringon UV-valosta (esimerkiksi rikastettu kosteuttavaa Enriched Moisturizing Cream SPF-18).

3. Erityistä huomiota täytyy kiinnittää silmänymärysihon hoitoon. Jos olet yli 40-vuotias, sinun täytyy hankkia tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti pehmeälle periorbitaaliselle alueelle (esimerkiksi Eye Contour Cream ). Jos haluat kevyempi rakenne, sinulle sopii parhaiten Eye Complex Gel.


Renew silmänympärysvoiteet iän mukaan

P.S. Tärkeintä on muistaa, että nainen on kaunis minkä ikäisenä tahansa. Kauneutesi piilee sisimmässäsi!


#renewsuomi #renewihonhoito #beautyblogrenew #oikeaihonhoito #ihonhoitotuotteet

114 katselukertaa0 kommenttia