Ihon Valkaisu

Whitening

Whitening sarja on kehitetty erityisesti pigmenttiläiskien intensiiviseen ja tehokkaaseen vaalentamiseen sekä tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin kuten: vaurioitunut iho, auringon säteily, ikääntymisestä ja raskaudesta johtuvat ihon vauriot, aknen arvet ja muut.

Sarja sisältää runsaasti erilaisia ​​happoja ja luonnollisia uutteita, jotka liukenevat ja poistavat pigmenttiläiskiä tuottavia melaniinipitoisuuksia. 

Ammattikosmetiikka Renew hidastaa myös entsyymiä, joka on vastuussa uusien tahrojen tuotannosta. AHA-hapot (maitohappo, glykolihappo) ovat pienissä molekyyleissä, jotka voivat helposti tunkeutua syvälle kudoksiin ja nopeuttavat kuolleiden solujen muutosta terveillä soluilla. Kojihappo on aktiivinen ihon valkaisuaine, joka on lisätty tuotteisiin stabiilissa muodossa ja pitoisuudella, jota tarvitaan tehokkaaseen toimintaan, joka ei aiheuta ärsytystä eikä allergioita. 

Tuotteet

Whitening sarjan tuotteita suositellaan käyttää ilta-aikoina. On erittäin tärkeää suojata ihoa auringolta, eli käyttää aineita, joissa on vähintään SPF-15.